Titols i resum a tot arreu
L'acte tindrà lloc el dijous 10 de gener a les 7 de la tarda. Organitza: Secció d'Història i Arqueologia. 
El proper dijous 10 de gener, la Secció d'Història i Arqueologia organitza una conferència sobre la Torre d'en Feu, a càrrec d'Aleix González Campaña, president de l'Associació Cultural Can Feu. 

Què s'hi farà a la Torre d'en Feu? Quines àrees del seu interior podrien ser restaurades? Com eren els jardins? Com es pot donar ús a aquell espai? Totes aquestes preguntes i més tindran resposta en aquesta conferència que vol ser un tret de sortida per ensenyar quins usos se li podrien donar al castell, als jardins i també al seu entorn més proper. Amb fotografies i plànols es mostrarà tot el potencial que té aquest castell únic a la nostra ciutat, catalogat com el segon patrimoni més identificatiu de Sabadell, just darrere de la Torre de l'Aigua.

 
Aleix González Campaña
Graduat en Maquetisme i Modelisme a la Llotja (2009) i com a Guia de Turisme pel Centre d'Estudis Prat (2015). Ha treballat en cases modernistes com la Casa Amatller i la Casa de les Punxes. Des de fa 10 anys, col·labora a la Secció d'Història i Arxiu Fotogràfic de la Unió Excursionista de Sabadell. Des del 2013, membre de la Fundació Bosch i Cardellach, quan també esdevé membre de l'Associació Cultural Can Feu, la qual presideix des de fa dos anys. Ha publicat el documental Can Feu i l'últim Olzina (2014) i el llibre Can Feu i les imatges del record (2016). Ha escrit articles per la Revista Arraona del Museu d'Història de Sabadell. Estudiós de l'edifici de Can Feu i la seva història des de fa més de 13 anys. 
 



 

Comparteix

Activitats previstes