Titular notícies

La Fundació Bosch i Cardellach trasllada la seva Seu

Dijous 5 Desembre 2019


  • La nova seu de la Fundació Bosch i Cardellach s’ubicarà al carrer d’en Font, 1 i compartirà localització amb l’Espai Cultura.
     
  • La Fundació Bosch i Cardellach agraeix la generositat amb què la Fundació 1859 Caixa Sabadell s’ha fet càrrec de l’adequació de l’espai i les condicions – sense contrapartida de lloguer – amb què ens l’ha cedit per temps indefinit.
     
  • Properament s’anunciarà la data de l’acte oficial d’inauguració. 
     
La nova seu de la Fundació Bosch i Cardellach ja és una realitat. A partir del proper dilluns 9 de desembre, l’entitat obre les portes al carrer d’en Font número 1. Compartirà ubicació amb l’Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, la qual s’ha fet càrrec de l’habilitació del nou espai i que ens l’ha cedit sense contrapartida de lloguer per temps indefinit. La nova seu de la Fundació Bosch i Cardellach ocuparà una part de la planta baixa de l’edifici del carrer d’en Font, on hi ubicarà una sala d’actes, una sala de Juntes i els despatxos; i una part de l’altell, on s’hi trobaran les sales de reunions i un magatzem. Conservarà els mateixos horaris d’atenció al públic que tenia fins ara: De dilluns a dijous de 10 a 13h i de 16 a 21h, i divendres de 9 a 15h.

La primera activitat de la Fundació a la seva nova seu tindrà lloc el dimecres 11 de desembre, a les 7 de la tarda, i consistirà en una projecció del documental Fabra, diccionari d’un home sense biografia, organitzada per la Plataforma per la Llengua i la Fundació Vincle en el marc del cicle Pompeu Fabra. (+ info)

Properament s’anunciarà la data de l’acte oficial d’inauguració de la nova Seu.



 

Últimes Notícies