Fundació Bosch i Cardellach :: Notícies

Titular notícies

Divendres 11 Octubre 2019
El passat dimecres 9 d'octubre va tenir lloc la conferència inaugural del Curs d'Història del Vallès: 40 anys d'Ajuntaments Democràtics (1979-1983), a la Sala de Premsa de l'Ajuntament de Terrassa.

Dilluns 7 Octubre 2019
El Memorial Lluís Companys a Sabadell és una plataforma constituïda l’any 2011 i formada per diverses entitats, associacions i partits polítics de la ciutat. El seu objectiu és organitzar cada any actes per recordar i reivindicar la figura del president Companys i, a través seu, totes les persones que van ser víctimes del feixisme i van donar les seves vides en defensa de les nostres llibertats.

Per a més informació faci clic aquí. 

Divendres 4 Octubre 2019
El passat dijous 3 d'octubre va tenir lloc l'acte oficial d'inauguració del curs 2019-2020 de la Fundació Bosch i Cardellach. El Director, Sr. Josep Maria Benaul, presidí l'acte. Aprofità per donar de nou la benvinguda als nous membres que s'incorporen aquest curs. L'acte, comptà amb la ponència 2010-2019: la dècada que no vàrem preveure. Entre la memòria i la història, a càrrec del Sr. Joan B. Culla, Doctor en Història Contemporània i professor a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Sessió organitzada en col·laboració amb Òmnium Cultural de Sabadell. 

Veure el text complert de la ponència
 

Dimecres 12 Juny 2019
La Fundació està treballant en un projecte per inventariar el patrimoni cultural immaterial del Vallès.En vols saber més? (+ info)

Divendres 24 Maig 2019
Nova edició dels Cafès científics a Sabadell. Com sempre, les sessions dels Cafès Científics se celebren un dimarts al mes, a les 7 de la tarda, a la Unió Excursionista de Sabadell (c/ De la Salut 14-16 Sabadell). Les xerrades són gratuïtes i l’aforament és limitat.

Feed RSS de notícies

Comparteix