Fundació Bosch i Cardellach :: Notícies

Titular notícies

Dijous 20 Juny 2019
Les guanyadores del primer premi de la 18ena edició del Premi Montserrat Miró i Marimon als treballs de recerca de batxillerat han estat Berta Guillamon i Blanca Vila pel treball: La contaminació dels aqüífers: i si els bacteris fossin la solució?, de l'INS Sant Quirze del Vallès. 

(Veure els resums dels treballs)
 

Dimecres 12 Juny 2019
La Fundació està treballant en un projecte per inventariar el patrimoni cultural immaterial del Vallès.En vols saber més? (+ info)

Divendres 24 Maig 2019
Nova edició dels Cafès científics a Sabadell. Com sempre, les sessions dels Cafès Científics se celebren un dimarts al mes, a les 7 de la tarda, a la Unió Excursionista de Sabadell (c/ De la Salut 14-16 Sabadell). Les xerrades són gratuïtes i l’aforament és limitat.

Dimecres 8 Maig 2019

La Fundació Bosch i Cardellach, per mitjà del Consell de Numeraris i del Ple de Membres, ha acordat per majoria manifesta el següent*:
 

Dimecres 24 Abril 2019
Ja a la venda el llibre recull de ponències del V Curs d'Història del Vallès, titulat El Vallès: de l'Edat Mitjana a la Moderna. El podeu trobar a la seu de la Fundació. El seu preu és de 16€. 

Feed RSS de notícies

Comparteix