Titular notícies

Presència de la Fundació a la Setmana del Llibre de Sabadell

Dijous 24 Novembre 2022

Presència de la Fundació Bosch i Cardellach a la Setmana del Llibre de Sabadell

Benet Casablancas, Antoni Dalmases, Plàcid Garcia-Planas, Xavier Molina, Jordi Roca i David Serrano Blanquer participen a la Setmana del Llibre de Sabadell

La primera edició de la Setmana del Llibre de Sabadell, que s'esdevé a la nostra vila entre el 24 i el 30 de novembre, al Casal Pere Quart (Rambla de Sabadell, 69), compta amb la presència de sis membres de la secció d'Arts i Lletres de la Fundació Bosch i Cardellach. En concret, es tracta dels escriptors Antoni Dalmases i David Serrano Blanquer, el compositor Benet Casablancas, el periodista Plàcid Garcia-Planas, el pintor Jordi Roca i l'escriptor i publicista Xavier Molina.

El divendres 25 de novembre, a les 17.30h, Benet Casablancas i Antoni Dalmases, participen a la sessió "El talent de SBD presenta les seves obres". L'endemà, dissabte 26 de novembre, a les 10.30h, Xavier Molina presenta el seu llibre de poemes Pedra Seca a la taula dedicada a "Talent SBD poesia", i a les 12.00h Plàcid Garcia-Planas és ponent a la sessió que reuneix periodistes locals joves en conversa amb periodistes que disposen d'una trajectòria professional ja més consolidada. Finalment, el dimecres 30 de novembre, a les 17.30h, David Serrano Blanquer i Jordi Roca comparteixen taula a la darrera sessió del programa "El talent de SBD presenta les seves obres", just abans de la cloenda de la Setmana del Llibre de Sabadell.

La iniciativa de l'Ajuntament de Sabadell s'emmarca dins els actes commemoratius de Sabadell Capital de la Cultura Catalana 2024 i coincideix amb l'inici de la programació festiva nadalenca d'enguany a la ciutat: l'encesa de llums al carrer, l'obertura de la Fira de Santa Llúcia i la inauguració del nou Passeig de la Plaça Major.

"Setmana del Llibre SBD" - Programa complet


Últimes Notícies