Titols i resum a tot arreu
El dimarts 22 d'octubre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la presentació del llibre Miquel Crusafont i l'origen de l'home (Barcelona, Editorial Comanegra, 2019) escrit per Miquel Crusafont Sabater. L'acte es farà a l'Auditori 1 de l'Espai Cultura (Fundació 1859 Caixa Sabadell) Entrada pel c. d'en Font, 25. 
Data: 22/10/2019
Hora: 19 : 00
Localització: Auditori 1 de l'Espai Cultura (Fundació 1859 Caixa Sabadell)
Cost: Gratuït
Detalls: Llegir més...
El dijous 24 d'octubre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc tindrà lloc la conferència 'L’evolució del clima suposa una emergència?', l'última sessió del cicle de conferències sobre el canvi climàtic que organitza la Secció de Ciència i Tecnologia.
Data: 24/10/2019
Hora: 19 : 00
Detalls: Llegir més...
A partir del dimarts 8 i fins el divendres 25 d'octubre, es podrà visitar a la seu de la Fundació l'exposició Història del moviment veïnal de Sabadell. Sabadell, ciutat de barris. Organitza: la Fundació Bosch i Cardellach i la Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell. 

La Fundació acull l'exposició commemorativa dels 50 anys d’existència del moviment veïnal a Sabadell. L'exposició neix per difondre i explicar l'origen del moviment veïnal organitzat a Sabadell, el present i el futur del moviment associatiu en general i el veïnal en particular. L’objectiu és donar a conèixer la història de la nostra ciutat a través de les vicissituds i el treball realitzat pel moviment veïnal, com a part inseparable d’aquesta història.
Amb aquesta exposició itinerant es reivindica la vigència del moviment veïnal en un context diferent del que va motivar el seu naixement on la seva presència i treball continuen sent clau per assolir uns barris dignes, més cohesionats, cultes i crítics, i amb equipaments i infraestructures suficients. 

L’exposició itinerant s’ha pogut visitar a tots els districtes de la ciutat durant el 2019 i per acabar la seva itinerància, torna al barri del centre. 

CRÈDITS
Organització: Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell.
Coordinació: Manuel Navas.
Comissariat de l’exposició: Marta López Viana.
Disseny, producció i coordinació de l’exposició: LopezViana, Arquitectura i Disseny.
Diseny gràfic: Olga Ramírez Freixas.
Correcció lingüística: J.L. Sáez.
Impressió: Tiendas Imprima, SL.
Data: 25/10/2019
Hora: 14 : 00
El proper dilluns 28 d'octubre a 2/4 de 8 de la tarda, a la Llar del Llibre, es presenta  Assaig general d'una revolta. Les claus del procés català. Presentació a càrrec de l'autor, Francesc-Marc Álvaro, que conversarà amb Joan Esculies i Plàcid Garcia-Planas.

Data: 28/10/2019
Hora: 19 : 30
Localització: Llar del Llibre
Del 16 d'octubre fins el 27 de novembre, tots els dimecres de 19 a 21h a la Fundació Bosch i Cardellach. Sessió inaugural el 9 d'octubre a l'Ajuntament de Terrassa. És necessària la inscripció prèvia. 
Data: 27/11/2019
Hora: 19 : 00
Localització: Seu de la Fundació
Detalls: Llegir més...