Titols i resum a tot arreu
Joventuts Musicals de Sabadell presenten la segona Didàctica Musical del curs 2019-2020, que tindrà lloc el dimarts 19 de novembre a 2/4 de 8 del vespre. Organitza Joventuts Musicals de Sabadell conjuntament amb la Fundació Bosch i Cardellach.
 
Data: 19/11/2019
Hora: 19 : 30
Cost: Gratuït
Detalls: Llegir més...
En el marc del Curs d'Història El Vallès: 40 anys d'Ajuntaments Democràtics (1979-1983)  s'organitza una sortida a l'Arxiu Nacional de Catalunya, en la qual es donaran a conèixer els fons conservats sobre les primeres eleccions municipals de l'any 1979.

La sortida tindrà lloc el proper dimecres 20 de novembre a 2/4 de 7 de la tarda. És imprescindible la inscripció prèvia. Per a persones no inscrites al curs, hi ha la possibilitat d'inscriure's només a la sortida. Aquesta inscripció té un cost de 5€ (entrada reduïda 3€: estudiants de la UAB, majors de 65 anys, membres dels centres d’estudis de la Comissió Organitzadora). El pagament es pot fer de forma anticipada a la Fundació Bosch i Cardellach. El desplaçament i despeses derivades de la sortida aniran a compte dels assistents.


Lloc i hora de trobada: Porta principal de l'Arxiu Nacional, al carrer de Jaume I, 33, Sant Cugat del Vallès; a 2/4 de 7 de la tarda. 
 Organitzadors

Centre d’Estudis de Granollers
Centre d’Estudis Històrics de Terrassa
Centre d’Estudis Molletans. Mollet del Vallès
Cercle de Recerques i Estudis de Mogoda. Santa Perpètua
Fundació Bosch i Cardellach. Sabadell
Grup d'Amics del Museu-Arxiu de Sentmenat
Grup d’Estudis Les Feixes de Cerdanyola
Grup d’Estudis Locals de Sant Cugat
Universitat Autònoma de Barcelona-CORE Patrimoni Cultural

 

Entitats col·laboradores

Serveis Territorials al Vallès Occidental del Departament d’Ensenyament de la Generalitat
 

Amb el suport de

Institut Ramon Muntaner

 
Data: 20/11/2019
Hora: 18 : 30
El proper dimecres 27 de novembre a les 6 de la tarda a l'Auditori 1 de l'Espai Cultura (Fundació 1859 Caixa Sabadell) tindrà lloc el debat sobre les demandes de SBD Cercle d'Entitats al nou govern municipal. 

Donant continuïtat al cicle Debats 9 compromisos per Sabadell, impulsat per SBD Cercle d'Entitats, el 5è debat comptarà amb la intervenció de l'alcaldessa de Sabadell, Il·lma. Sra. Marta Farrés. 
 
SBD Cercle d'Entitats donarà a conèixer al Govern Municipal 10 propostes elaborades i consensuades per les entitats que en formen part. 
Aquests debats oberts, són impulsats per Sabadell Cercle d'Entitats.


 
Entitats que s'han adherit a SBD Cercle d'entitats:
 
ACTA, Acadèmia Catòlica (13 entitats), Actua Vallès, ADENC, Agrària del Vallès, Associació Ca n'Oriac Comerç, Associació Ethos, Associació indústries químiques, Associació juvenil Esquitx, Associació professionals i amics del Tèxtil, Atendis, AVAN, Cambra de Comerç, Càritas, Castellers de Sabadell, CCOO, Centre Metal·lúrgic, Cercle Sabadellès, CF Mercantil, CIESC, CIPO, Club Natació Sabadell, Club Tennis Sabadell, Col·legi d'agents comercials, Col·legi d'arquitectes, Col·legi d'enginyers, Creu Roja, El Pedal, Esbart Sabadell dansaire, ESDI, Federació associacions veïnals - FAVS, Federació Sabadell Cultura, Fundació 1859 Caixa Sabadell, Fundació ARS, Fundació Barnola, Fundació Bosch i Cardellach, Fundació per la Indústria - Sabadell 1559, Gremi de Constructors, Gremi de la Fusta, Gremi de tallers automòbils, Gremi d'instal·ladors, Gremi de Fabricants, ISP-joves empresaris i directius industrials, OAR Gràcia, Òmnium cultural, Orquestra Simfònica del Vallès, Panathlon Club, Parc Taulí, PIMEC, Promoció del Transport públic (PTP), Protectora d' Animals, Rebost Solidari, Rotary Club, Sabadell Comerç Centre, Sabadell Més Música, Sabadell Sardanista, Sabadell5000, UAB, UES, UGT, Via Vallès, Xarxa Onion.
 


 
Data: 27/11/2019
Hora: 18 : 30
Localització: Auditori 1 de l'Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell
Del 16 d'octubre fins el 27 de novembre, tots els dimecres de 19 a 21h a la Fundació Bosch i Cardellach. Sessió inaugural el 9 d'octubre a l'Ajuntament de Terrassa. És necessària la inscripció prèvia. 
Data: 27/11/2019
Hora: 19 : 00
Localització: Seu de la Fundació
Detalls: Llegir més...
El proper dimarts 10 de desembre, a les 7 de la tarda, la Secció de Persones i Comunitat organitza una conferència sobre els menors no acompanyats, des de l'experiència de Sabadell.
Data: 10/12/2019
Hora: 19 : 00
Detalls: Llegir més...