Titols i resum a tot arreu
El dimecres 24 de juliol tindrà lloc la segona sessió de la vuitena edició del cicle La ciència vista en pantalla. Projecció de la pel·lícula La tragedia de Louis Pasteur, i tertúlia posterior a la terrassa. Introducció, debat i tertúlia a càrrec de Dionisia Fontanals, Cap de secció de Microbiologia en UDIAT Centre Diagnòstic (Corporació Sanitària Parc Taulí). Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia.

Preus:
Projecció de la pel·lícula: Gratuïta
Tertúlia i sopar: 7 €

Necessària la inscripció prèvia: secretaria@fbc.cat
Data: 24/07/2019
Hora: 19 : 00
Localització: carrer Indústria, 18
Cost: 7 €
Detalls: Llegir més...
El dimecres 10 de juliol tindrà lloc la primera sessió de la vuitena edició del cicle La ciència vista en pantalla. Projecció de la pel·lícula Clara Immerwahr, i tertúlia posterior a la terrassa. Introducció, debat i tertúlia a càrrec de Joan Suades, Catedràtic de Química Inorgànica de la UAB. Organitza la Secció de Ciència i Tecnologia.

Preus:
Projecció de la pel·lícula: Gratuïta
Tertúlia i sopar: 7 €

Necessària la inscripció prèvia: secretaria@fbc.cat
Data: 10/07/2019
Hora: 19 : 00
Localització: Carrer Indústria, 18
Cost: 7 €
Detalls: Llegir més...
El dimarts 25 de juny, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la presentació del llibre Sabadell, ciutat fletxada. Una mirada a favor d'un nou municipalisme, de Manel Larrosa Padró.

Diàleg entre Oriol Mestre, coordinador de la Secció de Territori i Espai Urbà, i Manel Larrosa, arquitecte i autor del llibre. 

Organitza la Secció de Territori i Espai Urbà. 

Veure invitació
Data: 25/06/2019
Hora: 19 : 00
Localització: Seu de la Fundació Bosch i Cardellach
El proper dimecres 19 de juny tindrà lloc l'acte de lliurament dels premis als treballs de recerca Montserrat Miró i Marimon. Divuitena edició. Organitzen l'Ajuntament de Sabadell, el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental I i la Fundació Bosch i Cardellach (+info).  
 
Data: 19/06/2019
Hora: 18 : 00
Localització: Sabadell
Cost: Gratuït
Òmnium Cultural de Sabadell, amb el suport de la Fundació Bosch i Cardellach, organitzen pel proper dijous 13 de juny a les 7 de la tarda la conferència Drets civils, cohesió social i democràcia a càrrec de la sociòloga Iolanda Fresnillo
 
Iolanda Fresnillo. Llicenciada en Sociologia, i activista contra deutes il·legítims i per la justícia política, social i econòmica. Ha treballat durant més de 15 anys com a investigadora i consultora sobre deute, desenvolupament, finances responsables, polítiques públiques i dinàmiques comunitàries, i ha estat vinculada a l’Observatori del Deute en la Globalització (ODG) des de la seva fundació l’any 2000. També ha format part de la cooperativa Ekona. Ha escrit articles i informes sobre el deute extern i les institucions financeres internacionals.(Veure més informació)

 
Organitza Òmnium Cultural de Sabadell amb la col·laboració de la Fundació Bosch i Cardellach. 
 
Data: 13/06/2019
Hora: 19 : 00
Localització: Fundació Bosch i Cardellach
El dimarts 11 de juny a les 7 de la tarda tindrà lloc la presentació del llibre Franquisme, suburbalització i dictadura a Catalunya. Sabadell 1939-1962, un cas paradigmàtic, de Martí Marín Corbera. 
Data: 11/06/2019
Hora: 19 : 00
Detalls: Llegir més...